Lid worden van de WhichMuseum-community en inloggen

Wat is een gebruikersaccount?

Als je recensies wilt schrijven of andere functies op WhichMuseum wilt gebruiken, dien je een gebruikersaccount aan te maken. 'Zoeken' is de enige hoofdfunctie die gebruikt kan worden zonder account.

Een gebruikersaccount op WhichMuseum is voor niet-commercieel, persoonlijk gebruik van WhichMuseum en dient niet te worden gebruikt voor de promotie van musea, andere bedrijven, websites of evenementen.

Ben je een vertegenwoordiger van een museum? Bekijk dan hier hoe je van je gebruikersaccount een museumaccount kan maken door een museumpagina te claimen.

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan op WhichMuseum?

Op desktop computers & tablets:

• Druk op 'Aanmelden'.
  • Druk op 'Aanmelden met Facebook', 'Aanmelden met Google', of vul je voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in en klik op de 'Aanmelden'-knop.

Hoe log ik in met mijn gebruikersaccount?

Nadat je je hebt aangemeld door een gebruikersaccount aan te maken op WhichMuseum, ben je automatisch ingelogd. Als je uitgelogd bent en weer in wilt loggen, doe dan het volgende:

Op desktop computers & tablets:

• Druk op 'Inloggen'.
  • Druk op 'Inloggen met Facebook', 'Inloggen met Google', of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de 'Inloggen'-knop.
Have more questions? Submit a request